Ο πελάτης ενημερώνεται για τα προϊόντα και τη διαθεσιμότητα τους μέσω ενδείξεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η συνολική τιμή των προϊόντων της παραγγελίας συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α. Πρόσθετες επιβαρύνσεις όπως έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο τέλος της παραγγελίας, με βάση την επιλογή του πελάτη για τον τόπο αποστολής των προϊόντων.Για πρόσθετες επιβαρύνσεις ο πελάτης ενημερώνεται πριν την υποβολή της παραγγελίας του. Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του το αργότερο εντός δυο εργάσιμων ημερών ,από τη λήψη της σχετικής ειδοποίησης για παραλαβή. Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει τα προϊόντα , η Εταιρεία δικαιούται να ακυρώσει την παραγγελία ή να υπαναχωρήσει από την πώληση και ουδεμία ευθύνη έχει εκ της αιτίας αυτής. Παράταση της προθεσμίας είναι δεκτή μόνο εφόσον έχει ειδοποιηθεί γραπτώς εμπρόθεσμα η εταιρεία. Η εταιρεία έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί παραγγελία εάν ο πελάτης δεν παραλαμβάνει επανειλημμένα.

Για παραγγελίες από 160 ευρώ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Για παραγγελίες μικρότερες των 160 ευρώ επιβαρύνεται ο πελάτης με έξοδα αποστολής 4 ευρώ εντός Ελλάδας και η παράδοση γίνεται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Για αγορές με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται 3 ευρώ.

Η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 15 ευρώ και ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7
εργάσιμες ημέρες.

Για εξωτερικό η χρέωση είναι ανάλογη με τη χώρα και το βάρος των προϊόντων και η παράδοση γίνεται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής απο το e shop μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

GET 10% DISCOUNT

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER AND GET 10% DISCOUNT ON YOUR FIRST ORDER

STAY UP TO DATE ON LATEST COLLECTIONS AND OFFERS

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.