Ο πελάτης οφείλει αφού παραλάβει τα προϊόντα να ελέγξει την παραγγελία του, να δοκιμάσει τα προϊόντα χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια.Στα μαγιό δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η προστατευτική ταινία στον καβάλο. Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αλλάξετε.

Οι αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής προϊόντων είναι η συνοδεία της πρωτότυπης απόδειξης αγοράς αλλιώς η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Οι επιστροφές/ αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημιά, να μην έχει φορεθεί πέρα από τη δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα χρήματα σας θα επιστραφούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 14 ημερολογιακών ημερών και τα μεταφορικά έξοδα θα εξαιρούνται της επιστροφής χρημάτων.Σε περίπτωση που επιλέξει νέο προϊόν θα πρέπει ο πελάτης να ενημερώσει την εταιρεία και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και το προϊόν είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αγορά, αποστέλλουμε το νέο προϊόν και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν υπάρχει οικονομική διαφορά στα προϊόντα, η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Σε περίπτωση αλλαγής από το εξωτερικό, η οικονομική διαφορά προϊόντων αλλά και τα έξοδα αποστολής, θα πρέπει να γίνουν με τραπεζική κατάθεση.

Σε αγορές από εκπτωτικά προϊόντα και παλαιότερες συλλογές δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία.

Ο πελάτης καλό είναι να ελέγχει κατά την παράδοση την παραγγελία του. Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει πως το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει υποστεί φθορά θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα μέσω e-mail με την εταιρεία. Εφόσον διαπιστωθεί υπαιτιότητα της εταιρείας, η εταιρεία θα αντικαταστήσει τα προϊόντα που αγόρασε ο πελάτης.

Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημία λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα απο την αγορά τους, δεν θεωρούνται ελαττωματικά.