Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Κάνοντας χρήση του ιστότοπου μας, συμφωνείτε αυτόματα με τους κάτωθι όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από την επίσκεψη, τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και από κάθε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις καλύπτουν κάθε πώληση προϊόντων που εκτελούνται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μέσω του ιστότοπου anastasiafakli.com της επιχείρησης με τα χαρακτηριστικά:

Επωνυμία : Αναστασία Φακλή Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. και τον διακριτικό τίτλο Αναστασία Φακλή.
Υπηρεσίες σχεδίασης μόδας(Μοντελίστ), χονδρικό εμπόριο ειδών ιματισμού(ενδυμάτων), λιανικό εμπόριο ειδών ιματισμού, με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου.
Έδρα: Αχιλλέως 105Β, Παλαιό Φάληρο, 17563
ΑΦΜ : 801617699
ΔΟΥ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ,
ΓΕΜΗ 160221509000
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: info@anastasiafakli.com

Το ηλεκτρονικό κατάστημα anastasiafakli.com σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα anastasiafakli.com. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της anastasiafakli.com ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας ή κάποια υπηρεσία μας δηλώνετε ότι είστε
φυσικό πρόσωπο, ηλικίας 18 ετών και άνω και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα για σύναψη σύμβασης πώλησης και ενεργείτε με την ιδιότητα καταναλωτή.

‘Εχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα των προϊόντων μας. Ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εμφάνιση οποιουδήποτε χρώματος στην οθόνη σας θα είναι ακριβής. Μικρές χρωματικές διαφορές είναι πιθανές λόγω των διαφορετικών τρόπων λήψης εικόνων, τεχνολογικών παρουσίασης ή άλλων τεχνικών λόγων. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τέτοιες διαφορές και αποκλίσεις. Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά η οποία προέρχεται από λανθασμένη χρήση των προϊόντων. Η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις ισχύουσες διατάξεις αναφορικά με την πώληση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία καταναλωτών. Η εταιρεία αναλαμβάνει να ενημερώνει εγκαίρως τον πελάτη για τη μη διαθεσιμότητα προϊόντων. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης
και της περίπτωσης αμέλειας για οποιαδήποτε μορφής ζημιά υποστείτε από τις υπηρεσίες, επιλογές και περιεχόμενα του anastasiafakli.com στις οποίες προβαίνετε με δικής σας πρωτοβουλία.

Το anastasiafakli.com δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν εγγυάται ότι ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός ιστότοπος ή οι εξυπηρετητές μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεση σας, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Ο πελάτης οφείλει αφού παραλάβει τα προϊόντα να ελέγξει την παραγγελία του, να δοκιμάσει τα προϊόντα χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια.Στα μαγιό δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η προστατευτική ταινία στον καβάλο. Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αλλάξετε.

Οι αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής προϊόντων είναι η συνοδεία της πρωτότυπης απόδειξης αγοράς αλλιώς η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Οι επιστροφές/ αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημιά, να μην έχει φορεθεί πέρα από τη δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα χρήματα σας θα επιστραφούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 14 ημερολογιακών ημερών και τα μεταφορικά έξοδα θα εξαιρούνται της επιστροφής χρημάτων.Σε περίπτωση που επιλέξει νέο προϊόν θα πρέπει ο πελάτης να ενημερώσει την εταιρεία και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και το προϊόν είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική αγορά, αποστέλλουμε το νέο προϊόν και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν υπάρχει οικονομική διαφορά στα προϊόντα, η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Σε περίπτωση αλλαγής από το εξωτερικό, η οικονομική διαφορά προϊόντων αλλά και τα έξοδα αποστολής, θα πρέπει να γίνουν με τραπεζική κατάθεση.

Σε αγορές από εκπτωτικά προϊόντα και παλαιότερες συλλογές δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία.

Ο πελάτης καλό είναι να ελέγχει κατά την παράδοση την παραγγελία του. Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει πως το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει υποστεί φθορά θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα μέσω e-mail με την εταιρεία. Εφόσον διαπιστωθεί υπαιτιότητα της εταιρείας, η εταιρεία θα αντικαταστήσει τα προϊόντα που αγόρασε ο πελάτης.

Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημία λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα απο την αγορά τους, δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

GET 10% DISCOUNT

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER AND GET 10% DISCOUNT ON YOUR FIRST ORDER

STAY UP TO DATE ON LATEST COLLECTIONS AND OFFERS

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.